Kontakt din bilkonsulent
Email: jm@midtbornholmsauto.dk
Telefon: 5697 5605
Find din nye arbejdskollega hos Midtbornholms Auto A/S

Det bornholmske varevognsalg er et vigtig område for Midtbornholms Auto A/S i Aakirkeby, og med Toyotas store varevognsprogram har Midtbornholms Auto A/S altid været en stor leverandør til de bornholmske virksomheder. For at få et komplet varevognsprogram har Midtbornholms Auto A/S valgt at supplere med varebiler fra Nissan. Fremover kan vi levere helt små varebiler fra Toyota Yaris VAN til de helt store Nissan NV400 kassebiler. Her imellem er der Toyota RAV 4x4, den legendariske Hilux 4x4, Dyna ladbiler osv. Begge bilmærker er kendt for deres styrke, og lange levetid med problemfri kilometer.

Mange bornholmske håndværkere har deres bil som nærmeste kollega, og bruger mange timer i bilen hver dag. Vi er derfor glade for at vi kan dække næste et hvert transportbehov, hvor vi kan tilbyde mange specielløsninger.

Toyota Banker Bankerne, altså Danmarks billigste finansiering slår også igennem på finansiering af varebiler. Vi kan sammensætte en finansiering, f.eks. leasing, på både nye og brugte varebiler, så de dækker kundens behov, også selvom at bilen bruges privat.

Midtbornholms Auto A/S står klar med råd og vejledning, og selvfølgelig salg, om varebiler, finansiering, opbygning m.m.

Velkommen.

Med venlig hilsen
Midtbornholms Auto A/S
Jim Maar